Wednesday, 22 August 2012

CAHAYA 9

Dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang...
Selawat dan Salam untuk Nabi Muhammad SAW, keluarga baginda dan para sahabat...
Assalammualaikum wrt wbt..

Salam Syawal buat semua umat Islam..
Hari nie hari raya ke-4, sy dah start kerja dah.. tak ambil cuti lebih pon sebab mak tak bagi ambil cuti, hehe.. mak ada plan lain masa cuti Merdeka nanti, that why la.. time cuti Merdeka tue, my sis dekat Ganu tue cuti, so my mum plan nak buat family holiday, chewahh~ kami plan nak bercuti dekat terengganu, huhu..


Yeah!! Duit Raya dari Atok, lumayan~

Muhammad Ar-Rayyan Rizqin@bambam~


Dhia Umairah~


Dekat opis nie sunyi jak, tak ramai yang masuk kerja lagi.. so, sy pon tak berapa nak ada kerja, mengulor jap, hihi.. (kejap kew??) Raya tahun nie macam biasa jak..yang syoknya semua family members balik kL tahun nie, syok!! kami dah la susah skit nak gather2 nie, al-maklumlah sorang utara, sorang timur.. time raya la dapat jumpa abg, kakak dan anak2 buah, so cute!! tahun nie sy tak dapat duit raya pon, so sad =( eh, lupa..dapat, dapat.. RM50 dr my sis yg duduk dekat Ganu tue, heheh.. dan tahun nie gak sy stat beri duit raya pada anak2 buah serta sepupu sepapat yg lain, dah kerja katakan, lalala.. time paling syok is time berkumpul dengan sedara mara, meriah, ramai o0o0..sampai tak muat rumah, huhu..  Family Jaafar, u'll da best!!

My Little Cousin~

Girls~

Anak Dara~ (tapi ada yg tersesat, ibu mengandung pon ada, haiss..)


IM@TF: Hari ini sy dah start puasa 6, mak ajak, heheh.. ^_^ sahabat2 sudah? masih sempat lg, ada sebulan lg raya =p  

1 comment:

Maryam Rahman said...

meriahnyer uollsss!! btw x lama la tu anak2 dara sume tu, kenduri jangan lupa jemput uollsss!! Hugs and kisses!