Friday, 26 April 2013

CAHAYA 13

Dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang...

Selawat dan Salam untuk Nabi Muhammad SAW, keluarga baginda dan para sahabat...

Assalammualaikum wrt wbt..


Alhamdulillah ^_^
Syukur masih ada peluang lagi untuk berkarya dalam blog nie, hihihi..sudah lama benar tidak update blog comel nie walaupun takdak orang baca =) syukur masih lagi bernyawa hingga hari ini, syukur alhamdulillah Ya Allah..

Inilah tempat ku meluahkan..meluhkan segala yang berada dalam diri..yang terbuku..walaupun kadang kala ia tidak dapat di ceritakan secara lisan mahupon secara bertulis..inilah pilihanku ^_^

*Nak meluahkan pun kena ada masa, adei..*

Life sekarang macam biasa..sedang berusaha untuk menghampiri DIA..
Kadang kala aku leka, lalai..
Tapi itulah yang dinamakan MANUSIA..

Syukur sangat-sangat ada sahabat yang sentiasa bawa aku ke jalan yang lurus..
Ikutkan hati, memang dah bengkang bengkok, adei..
Ya Allah, Kau rahmatilah sahabat-sahabatku semua..
Permudahkan urusan mereka sepertimana Kau permudahkan segala urusanku..

Ya Allah, Kau Maha Mengetahui apa yang terbuku dalam diri ini..
Aku memohon petunjuk, pertolongan dariMu, hanya padaMu, tiada yang lain..
Ya Allah, bantulah aku, bantulah aku untuk meleraikan segala kekusutan hati yang sedang aku alami..
Aku sangat berharap padaMu..  T_T

Sesungguhnya Kau Mengetahui mana yang terbaik buat diriku..
Maka perlihatkanlah ia kepadaku demi kebaikan ku, keluargaku, serta agamaMu..
Amin, amin, amin...



IM@TF: Eh, entry kali nie lebih kepada doa pula rasanya.. ha, sape yang baca tue tak reti-reti nak aminkan?hehhe ^_^