Friday, 24 January 2014

CAHAYA 28

Dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang...

Selawat dan Salam untuk Nabi Muhammad SAW, keluarga baginda dan para sahabat...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Assalammualaikum wrt wbt...


Hai.. Tora datang lagi, hihihi..
Tadi punya post tak boleh campur dengan post yang kali nie..
Tadi khas untuk sahabat..
Now, turn to talk bout my life, weee~
*tadi mood sayu, sedih..sekarang tukar kepada mood hepy*


Wokey..serakang dah hampir penghujung bulan Januari..
That's mean I only have 2 months ago for my weeding..wohaa~
How my feeling??
Of cource la bedebar-debar..excited..
aishh..semua feeling lorh ada..

Persiapan..
So far nampak macam dah settle semua..
Tapi bila pergi details lagi, ada banyak yang belum settle..adoi..

For instant: pelamin tak book lagi..barang hantaran ada 1 benda tak beli lagi.. tudung for nikah & kenduri belum beli & plan lagi..goodies bag apa pon tak beli..huhuh..

Amacam?? 
Yang di list nie yang terlintas dekat fikiran baru =P
InsyaALLAH sempat settle semua before the day rite?? ^_^

Sekarang tengah pulun nak isi borang-borang yang berkaitan..
HIV Test pun belum buat, huhu..
Bakal Zauj dah settle semua, borang dia pon dah ada dekat saya..
Pantas dan tangkas, hukhuk :)

HIV Test~

Kursus Pra-Perkahwinan kami ambil kali ke-2..
Maklumlah, nak sama-sama dengar kononnya, heheh..
Dulu ambik masa dekat UUM, itu pon free, sebab jadi AJK for that program..
Bila jadi AJK, fokus pon ke Laut la..
AJK kena pastikan makanan cukup la..peserta cukup la..itu la, ini la..
Tue yang plan ambil kali ke-2 with bakal zauj =)

Time kursus tue ada penceramah bagi advice suruh makan Asid Folic..
So, cari la dekat farmasi..and finally jumpa..
Sekarang dok menghadap ubat tue la..huhu..
Moga bermanfaat kelak : )

Kena habiskan sekotak ni, wohhaa~


IM@TF: Debaran kian terasa~

No comments: